Groepsaccomodatie

Een weekje weg met vrienden en/of familie? Of een landelijke bruiloft? La Cour de La Fleunie is de perfecte locatie met riante zalen en verblijfsgelegenheid voor 26 personen. Is uw groep groter dan bieden onze concullega's in de buurt u graag 

overnachtingsgelegenheid. U huurt ons landgoed dan in zijn geheel (m.u.v. van onze eigen woning!) voor één vaste prijs en voor minimaal drie nachten. Door de architectonische opzet (zes gebouwen rond één grote binnenplaats) en de afstand tot buren is er sprake van een intieme sfeer die veel privacy en rust biedt.

Uw accommodatie

U kunt beschikken over 4 ruime gîtes die alle zijn voorzien van enkele slaapkamers, een woonkamer, badkamer, toilet en keuken. In totaal beschikken de 4 gîtes én een ruime chambre d'hôte over 26 slaapplaatsen verdeeld over 12 ruime slaapkamers, 11 op de eerste etage, 1 op de begane grond. Dat komt neer op:

1 éénpersoons kamer

8 tweepersoons kamers 

3 driepersoons kamers 

5 keukens

7 wc’s

5 badkamers

 

Voor meer gedetailleerde informatie

Alle bedden kunnen als eenpersoons- of tweepersoonsbed worden opgemaakt.

Bij groepen groter dan 12 personen huurt u het gehele landgoed. Is uw groep kleiner dan 24 personen, dan kunnen er vanzelfsprekend meer mensen alleen slapen.

(Is uw groep groter dan 24 personen dan kunnen wij meer slaapplaatsen regelen bij onze concullega’s op loopafstand)

Beddengoed, keukenlinnen en handdoeken zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij overleggen vooraf graag met u over de samenstelling van uw gezelschap zodat wij de bedden daarop aan kunnen passen.

Klik hier voor foto’s van de gîtes.

En verder

Op de cour bevinden zich het zwembad, een tafeltennistafel, diverse zitjes en u treft er in een van de gebouwen 2 grote abri’s waarin u met het hele gezelschap kunt schuilen tegen de zon of de regen terwijl u toch heerlijk buiten bent (Abri: 3 muren en een dak). Ideale plekken voor uw gezamenlijke maaltijden

Maar in een ander gebouw hebben we ook een zaal van 330 m2 die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld uw bonte avond of een huwelijksmaal. De huur van deze zaal wordt apart in rekening gebracht. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

En niet alleen ons landgoed is de moeite waard. Dit deel van de Dordogne biedt een keur aan bezienswaardigheden, sportieve recreatie, uitgaansmogelijkheden enz. Klik hier voor meer informatie daarover.