Trouwlocatie

Onze grote zaal is door zijn karakteristieke uitstraling ook zeer geschikt voor een bruiloftsdiner en bruiloftsfeest. Het gaat weliswaar om een voormalige koeienstal maar door zijn vloeroppervlak van 330 m2, hoogte van 4 m, robuuste pilaren en het feit dat hij helemaal uit steen is opgetrokken heeft hij meer weg van een kerk. Wij hebben het karakter van dit gebouw zoveel mogelijk in tact gelaten. Dat wil zeggen dat de muren en het plafond in de oorspronkelijke staat verkeren. In het midden van de zaal ontbreekt het plafond waardoor het imposante en door ons uitgelichte dak op 12 meter hoogte te zien is.

De zaal is groot maar tegelijkertijd zeer intiem. Door de pilaren kunnen namelijk diverse afzonderlijke hoekjes en plekjes gecreëerd worden die in een open verbinding met elkaar blijven. Maar ook het bruiloftsdiner aan lange tafels behoort tot de vele mogelijkheden die deze zaal biedt.

De zaal bevindt zich aan een grote binnenplaats die, als het weer het toestaat, ook gebruikt kan worden voor uw feestelijkheden.

Onze locatie is natuurlijk met name geschikt voor feesten waarbij de gasten van heinde en verre komen en één of meerdere nachten moeten overblijven. In onze luxe gîtes hebben we slaapgelegenheid voor 26 personen. Klik hier voor meer informatie.